0%

GRANDY

HUNGARY // SZÉKESFEHÉRVÁR


SHARE

Biography


1985-ben látta meg a napvilágot Dunaújvárosban. A zene szeretete már egész kiskorában kialakult, és az egész eddigi életét végigkísérte.
2003–ban kézhez kapta a Reason nevű programot, és a zeneszerkesztéssel elkezdett mélyebben foglalkozni, mellette pedig a Dj-zést tanulgatta tovább.
2007 nyarán megalapították Derekkel (Bálint Attila) a Wicked Djs formációt.
2008 márciusában jelentkezett a 4. Országos Dj versenyre, ahonnan különdíjasként távozott. 2008 szeptemberétől a Wicked Djs heti egy órás saját műsorral (Wicked Moments) jelentkezett a Radiospeci (később Nugen) online rádióban.
2009-ben Cortezzel megalapítják a Digital Peoples producer/dj formációt.
2011 júniusától Soundboy-al (Apró Krisztián) a dunaújvárosi Bora Bora Lounge, First Groove nevű house estjének rezidense, majd 2012 decemberétől a dunaújvárosi Klub Karmában folytatják közös munkájukat. Ez idő alatt többek közt olyan nevek mellett játszhatott, mint: Gregory S (Invoice), Nigel Stately, Nigel Snorter, Madox, Manic N, Balakhrisnan, Jámbor, Chris Drifter, Ascaloon, Dalkloid Sound, Mark’Off – FORKT, Erro

2015-ben lehetősége volt játszani a bristoli Basement 45-ben, valamint Magyarországon az Impulse Open Air rendezvényen, ahol együtt játszhatott Snake Sedrick aka Son-Tec-el.

2017-től rendszeres fellépője a nagy sikerű dunaújvárosi underground Electronic Picnic esteknek.

Stílusa elsősorban deep és melodic house, de szeret egy szettben belül utazgatni a műfajok között, mindezt megfelelő harmóniában.

Play Cover Track Title
Track Authors